Kläbo

Kilpailun voitti Norjan Johannes Hösflot Kläbo ja kolmanneksi sijoittui Venäjän Aleksei Tshervotkin. 1 day agoIivo Niskanen on hiihtänyt toiseksi Tour de Ski -maastohiihtokiertueen viimeistä edellisessä kilpailussa Italian Val di Fiemmessä.


Maiken Caspersen Falla

Johannes Hösflot Kläbo hat über 15 km im freien Stil mal wieder seine Extraklasse ausgespielt und der Konkurrenz um Alexander Bolschunow die Grenzen aufgezeigt.

. Sunnuntaina Niskanen oli Davosissa maastohiihdon maailmancupin vapaan hiihtotavan väliaikalähtökisan 15s ja Pärmäkoski 16s. Tourin kokonaistilanteessa hän nousi kolmanneksi ennen viimeistä kilpailua. Kläbo 25 on voittanut tällä kertaa kiertueen molemmat sprintit ja.

Norjan kolmoisvoiton täydensivät Hans Christer Holund ja Martin Nyenget. Remi Lindholm kamppaili maailmancupin pisteille. Carl sprintet auf Rang 25 - Kläbo und Dahlqvist unschlagbar Die deutschen Skilangläuferinnen sind auch im dritten Weltcup-Sprint des Olympiawinters ohne Top-Platzierung geblieben.

Hiihdän kilpailun kerrallaan ja katson kuinka pitkälle jatkan. Maastohiihdon Tour de Ski. 2 days agoNorjan Johannes Hösflot Kläbo on edennyt kohti Tour de Skin miesten kilpailun voittoa kuin junan raiteilla.

Yhdeksän parhaan joukossa oli seitsemän norjalaista. Johannes Hösflot Kläbo hat sich souverän im Klassik-Sprint von Oberstdorf durchgesetzt - insgesamt gab es gar einen Vierfachsieg für Norwegen. Oberstdorf Brutaler Antritt souveräner Sieg.

Johannes Hösflot Kläbo schlägt im Sprint zu. Kuten eilenkin sain aikalaskuissa naulattua hyvin pohjat ja linjathan on tiedossa kun tuossa radalla on varmaan 2 000 kierrosta vedetty vuosien varrella. 2 days agoKläbo on vasta 25-vuotias mutta lähellä tehdä jo historiaa mc-kisavoittojen määrässä.

Norjalaisten hiihtoässä Johannes Hösflot Kläbo uhkaa tehdä muiden hiihtäjien kultamitalihaaveista paperia kuukauden kuluttua alkavissa Pekingin talviolympialaisissa. Vapaan hiihtotavan sprintti ei kuulu 33-vuotiaan Niskasen bravuurimatkoihin mutta tänään hän oli ladulla odotettua vahvempi. Eilen sprintin voittanut tähti oli 12s.

Norjalaisilla oli toki muuten syytä juhlaan. Kerttu Niskanen ja Krista Pärmäkoski jäävät joulun yli hengittämään Keski-Euroopan vuorien ohutta ilmaa ja jatkavat sen jälkeen Tour de Ski -kiertueelle. 1 day agoMaastohiihdon Tour de Ski jatkui tänään Italian Val di Fiemmessä myös miesten osalta perinteisen hiihtotavan kisalla.

Niskanen karkasi kilpailussa Johannes Hösflot Kläbon kanssa muilta. Oli aika hektinen kisa harvoin on tuolla radalla tullut eroja. Hän voitti kiertueen kaudella 201819 ja nyt kuuteen kilpailuun typistetty ohjelma on kuin hänelle räätälöity.

Kläbon kauden päätavoite on Pekingin. Kerttu Niskanen sai mainion alun maastohiihdon Tour de Ski -kiertueelle sillä hän hiihti Sveitsin. Isä ja poika alleviivasivat haastatteluissa että Kläbo ei aio pitää yhtiön logoa asussaan myöskään tulevana maailmancupin kisaviikonloppuna Lillehammerissa tai myöhemmin muissa kilpailuissa.

En ole uhrannut kokonaiskisalle juurikaan ajatuksia. Miesten Tour de Skin kokonaiskilpailua johtava Johannes Hösflot Kläbo empii jatkoaan kiertueella. Tänäänhän meni oikein hyvin.

Kläbo ilmoitti olevansa tarvittaessa valmis jopa boikotoimaan Lillehammerin kisaviikonloppua. Kerttu Niskanen sai mainion alun maastohiihdon Tour de Ski -kiertueelle sillä hän hiihti Sveitsin Lenzerheiden sprinttikilpailussa kymmenenneksi. Iivo Niskanen taisteli miesten 15 kilometrillä toiseksi.

Norjan Johannes Kläbo ei ollut paljon kovempi. Norjan Johannes Hösflot Kläbo voitti perinteisen hiihtotavan 15 kilometrin yhteislähdön 20 sekunnin erolla Niskaseen ja vahvisti asemaansa kiertueen kärkipaikalla. Johannes Kläbo ei halua hiihtää Viaplayn logo hiihtoasussaan.

Kläbo sanoo norjalaisen VGn haastattelussa ettei välttämättä hiihdä kiertuetta maaliin saakka. Voiton vei Simen Hegstad Krüger. Iivo Niskanen keskeytti yllättäen.

Lopulta Kläbo karkasi myös Niskaselta ja voitti vakuuttavasti parinkymmenen sekunnin erolla. Johannes Hösflot Kläbo lässt die Muskeln spielen - die Entscheidung im Massenstart. 1 day agoIivo Niskanen oli Tour de Skin 15 km p yhteislähdössä toinen.


Graham Norton Show Set Google Search


Pin Ot Polzovatelya 𝕔𝕝𝕒𝕚𝕣𝕖 Na Doske Klaebo Lyzhi


Pin On Norwegian People


Sven Nys Geniet Maar Relativeert Niet Beter Dan Iemand Anders Maar Thibau Deed Het Vandaag Wel Perfect Sporter Vintage Fietsen Veldrijden


Pin Pa Products


Flat Top Shield Riding Sunglasses In 2021 Sunglasses Flats Top Boho Women


Pin Pa Lys Var Familie


Johannes Hoesflot Klaebo Skidor


Sochi 2014 Day 16 Cross Country Ladies 30 Km Mass Start Free L R Silver Medalist Therese Johaug Of Norway Gold Medalist Marit Bjoergen Of Norway A Langrenn


Jawbreaker Neon Orange Prizm Road Oakley Sunglasses Baseball Sunglasses Oakley


Beanies Make Northug Great Again Klabo Red Beanie Iconic In 2021 Red Beanie Beanie Red


Hettegenser Med Trykk Foran Hettegenser Sweatshirts Trykk


Pin Pa Lys Var Familie


Johannes Hoesflot Klaebo Great Hair Famous Celebrities Winter Sports


Johannes Hoesflot Klaebo Poster 2998808 Celebposter Com Johannes Nordic Skiing Sport Poster


Pin Pa Products


Langlauf Stars Johaug Und Klabo Siegen Langlauf Rennen Sport


Olympiapronssille Noussut Petter Northug Vietti Mitalijuhlia Vihdoinkin Maastohiihto Ilta Sanomat Mens Sunglasses Sunglasses Men


Pin On Urheilu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel